+45 40722223 info@a-carconsult.dk

Om Os

a-car consult

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

Vi undersøger markedet for dig så du sparer tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner og rådgiver.

Step 1

Kontakt os og få en tid til kontrol, diasnogticisering og gennemgang af din bil.

Step 2

Kom forbi med bilen og afvent kontrol rapport over eventuelle fejl, skader og mangler.

Step 3

Vi kører bilen til det mest kompetente værksted og sørger for at kvaliteten af arbejdet er i top.

Et dyrt mærke-værksted kan sagtens lave fejl og dårligt udført arbejde. Prisen alene er ikke en garanti for at der bliver udført et godt stykke arbejde på din bil. A-Car Consult hjælper dig så du og din bil får en fair behandling.

Vores koncept er at hjælpe bilejere som skal have repareret deres bil og har brug for vejledning og rådgivning så de ikke farer vild i værkstedsjunglen. Vi finder de bedste værksteder som sørger for at de ting der skal laves på bilen bliver lavet korrekt og ordentligt. Gennem vores netværk af specielværksteder sørger vi også for at vores kunder får den bedst mulige pris.  Hvis kunden er usikker på hvad bilen fejler så kan vi stille en diagnose ved hjælp af vores moderne udstyr. Vi råder over computertester til alle bilmærker som kan finde frem til fejl. Når vi har stillet diagnosen gennemgår vi resultatet med kunden på et forståeligt sprog. Herefter finder vi det rigtige værksted til den aktuelle bilopgave der skal løses.

Hos A-Car Consult er du sikker på at din bils reparationer bliver gjort ordentligt så du ikke skal tilbage på værkstedet to dage efter. Vores teknikeres høje faglighed sikrer at du får den bedste rådgivning til valg af værksted til den bedste pris.

Vi udfører bilteknisk vejledning og rådgivning for kunder bl.a. i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Skovshoved, Klampenborg, Lyngby, Skodsborg, Nærum, Virum, Holte, Gl. Holte, Trørød, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, 

 

 

Kontakt os i dag for en telefonisk konsultation 

+45 40722223

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

9

Attemosevej 160, 2840 Holte

9

Tel:+45 40722223

Vi dækker bl.a. i følgende områder

Hele Nordsjælland

Storkøbenhavn

Hellerup

Charlottenlund

Vedbæk

Rungsted

Gentofte

Lyngby Taarbæk

Søg

Vi undersøger markedet for dig så du spare tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner.

A Car Consult

Copyrights © a-carconsult.dk
Design & Hosting by Scandmark.dk

Call Now Button