+45 40722223 info@a-carconsult.dk

Montering af ekstraudstyr

Montering af ekstraudstyr

A-Car Consult er specialister I at montere ekstra udstyr på diverse bilmærker. Vi har erfaring i at installere ekstraudstyr i bl.a. Mercedes, Audi, VW, Bentley mm.

Hvis du skal have monteret ekstraudstyr i form af Bluetooth, GPS, Touchskærm, sæde varmer eller lignende, så er det altid en god idé at forhøre dig hos en specialist inden du hopper på det første og ”bedste” tilbud. Der er mange fælder man skal være opmærksom på inden man montere udstyret. Er bilen og udstyret kompatible? Er det noget der kommer til at forstyrre bilens andet elektronik? Mister du fabriksgarantien ved installation af udstyret? Disse er de mest gængse fælder som bilister falder i ved montering af ekstraudstyr.

GPS

Håndfri telefon

Anhænger træk

Sædevarme

Valg af ekstraudstyr

Det anbefales at konsultere sig med A-Car Consult inden du beslutter dig for at installere ekstraudstyr. Vi finder det helt rigtige udstyr til dig og din bil og vi sørger for at retningslinjer og instrukser bliver fulgt fra punkt til prikke ved montering. I tilfælde af, at du har planer om at implementere meget komplekst udstyr, sørger vi at finde den bedste og rette løsning for dig og din bil.

Montering af ekstraudstyr på modeller og mærker som er spækket med teknik og teknologi kan være en udfordring for selv den bedste mekaniker. Derfor er det en god idé at vælge et specialiseret værksted som har forstand på elektronik og teknologi til at montere ekstraudstyr i din bil. Når du vælger et specialiseret bilteknisk værksted til montering af ekstraudstyr er du sikker på at bilen er i trygge hænder og at selve monteringen foretages af kvalificerede mekanikere.

Vi benytter de bedste mærker og produkter når det kommer til ekstraudstyr. Hvis man endelig har besluttet sig for at opgradere sin bil, så skal man ikke kigge efter at spare 500 kr. Det kan bedre betale sig at give de 500 kr. ekstra. Man får et produkt og en løsning som holder i mange år og som man er sikker på at blive glad for.

Tag derfor en uforpligtende snak med en af vores konsulenter om montering af ekstraudstyr, inden du beslutter dig

Vi monter ekstraudstyr for kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Skovshoved, Klampenborg, Lyngby, Skodsborg, Nærum, Virum, Holte, Gl. Holte, Trørød, Vedbæk, Rungsted og Hørsholm

Kontakt os i dag for en telefonisk konsultation 

+45 40722223

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

9

Attemosevej 160, 2840 Holte

9

Tel:+45 40722223

Vi dækker bl.a. i følgende områder

Hele Nordsjælland

Storkøbenhavn

Hellerup

Charlottenlund

Vedbæk

Rungsted

Gentofte

Lyngby Taarbæk

Søg

Vi undersøger markedet for dig så du spare tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner.

A Car Consult

Copyrights © a-carconsult.dk
Design & Hosting by Scandmark.dk

Call Now Button