+45 40722223 info@a-carconsult.dk

Klima / Aircondition service

Klimaanlæg /aircondition service.

Få din bils klima- eller airconditionanlæg serviceret hvert andet år og undgå bakteriedannelser i luft indblæsningen til kabinen samt dyre reparationer som kunne havet været undgået.

De fleste tror at værkstederne har styr på at servicere dit anlæg når tiden er til det. Men virkeligheden er en anden, du skal nemlig selv være obs på når der er gået 2 år, at bede værkstederne om at fortage et komplet serviceeftersyn på dit klimaanlæg. Klima service hører ikke med ind under det almindelige service på din bil.

Dit klima- eller airconditionanlæg mister gennemsnitligt 10 % af kølemiddelet om året. Hvis anlægget løber tørt kan det komme til at koste dyrt. En klima kompressor kan f.eks sætte sig fast og derved gå i stykker.

Spar penge på klima A/C service

En klima kompressor koster ca. mellem 4000 kr. og 7000 kr. Så derfor er det en ekstra god ide at få fortaget et serviceeftersyn på anlægget da det er billigere i det lange løb

Få stillet en præcis diagnose på din bil inden et værksteds besøg. I fred og ro kan du sammen med en af vores dygtige servicerådgiver få gennemgået din bil fra A til Z. Vi planlægger sammen det arbejde som skal udføres. så det kommer til at passe ind i din kalender.

Værkstederne har mange forskellige priser på klima service til din bil,
men hvilke værksteder skal du vælge?

Priserne på et lille klima service variere hyppigst mellem  400 kr. og 1000 kr. inkl. moms og kølemiddel. På et stor klima service mellem 1200 kr. og 1900 kr. inkl. moms og kølemiddel, sporstof, pollenfilter og kemisk desinfektion mod bakterier og svamp.

Dialemaet er oftest hvorvidt man skal have fortaget klima service på det billige eller på det dyre værksted. Hos A-car consult kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige valg. Hvis man vælger det billige værksted frem for det dyre kan man tit blive skuffet da de ofte sjusker med deres kontrol, så at de hurtigere kan tjene deres kampagne tilbud ind igen. Det kan blive meget dyrt at rette op på de efterfølgende fejl som måtte opstå efter en gang sjusk. Hvis man derimod vælger det dyre værksted frem for det billige, så kan man ende ud med at komme til at betale for noget arbejde som er unødvendigt.

Det kan være en jungle at begive sig igennem. Ved at benytte A-car consult som din guide er de svære valg og tvivlen fortid. Vores faglige viden og kompetencer indenfor bilverden er din garanti for at vi finder den bedste løsning og i det lange løb – billigste.

Hvad indholder vores to klima services?

Lille Klima service:

Anlægget tømmes for gammelt kølemiddel, olie og sporstof.

Tætheds vacumprøve og generel kontrol.

Nyt kølemiddel, olie og sporstof bliver påfyldt.

Anlægget afprøves for korrekt funktion.

Stort Klima service:

Det samme som i et lille service +

Kondensatoren renses for sundhedsskadelige bakterier Pollenfilter udskiftes

Luftkanaler renses for sundhedsskadelige bakterier og dårligt lugt.

visuel kontrol af beskadigelse på kondensor og tilstoppelse af lameller.

computer fejludlæsning på anlægget.

funktions kontrol af ventilator og kabineblæser.

udskiftning af kabine filter hvis monteret. Mod tillæg.

Vi udfører A/C klimaservice for kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Skovshoved, Klampenborg, Lyngby, Skodsborg, Nærum, Virum, Holte, Gl. Holte, Trørød, Vedbæk, Rungsted og Hørsholm

Kontakt os i dag for en telefonisk konsultation 

+45 40722223

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

9

Attemosevej 160, 2840 Holte

9

Tel:+45 40722223

Vi dækker bl.a. i følgende områder

Hele Nordsjælland

Storkøbenhavn

Hellerup

Charlottenlund

Vedbæk

Rungsted

Gentofte

Lyngby Taarbæk

Søg

Vi undersøger markedet for dig så du spare tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner.

A Car Consult

Copyrights © a-carconsult.dk
Design & Hosting by Scandmark.dk

Call Now Button