+45 40722223 info@a-carconsult.dk

Karosseri og pladearbejde

Karosseri

Karosseriarbejde varierer fra meget omfattende projekter til reparation af ”bilka buler”. Hvis din bil har været ude for en ulykke eller er beskadiget på en anden måde, hjælper A Car Consult med at finde det rette værksted så du hurtigst muligt kan køre din igen. Dyre biler, high-tech biler og superbiler har ikke almindelige karosserier. Deres karosseri er nøje designet og der er brugt særlige materialer så de kan bære motorens kraft og styrke. Når et karosseri er anderledes end end en almindelig bils karosseri, så betyder det også at det ikke kan repareres af et hvilket som helst værksted. Ved større skader, som vi ikke kan lave in-house, finder A Car Consult et værksted som har de nødvendige kompetencer til at reparere din bils karosseri. Efter at bilen er repareret udfører vores kompetente teknikere kvalitetstjek på bilen for at sikre at arbejdet udført som aftalt. 

 

Pladearbejde

“Bilka buler” på plader og døre er måske den hyppigste grund til frustration hos bilister. Uanset om bilen er ny eller gammel, bliver man frustreret. Bilister der kører i dyre biler eller superbiler bliver dog noget mildt sagt mere irriteret over det. Den type biler har ofte skrog og plader lavet af særlige materialer. Det kunne f.eks. være carbon eller kulfibre. Derfor er det vigtigt at vælge et værksted som kender disse materialer og som har erfaring med dem.

A Car Consult finder et værksted som har erfaring med de pladematerialer som din bil bruger og som har erfaring med dit bilmærke. Vores mangeårige erfaring, ekspertise og netværk sikrer dig at du og din bil får den bedste behandling til den bedste pris.

Vi sørger for at kvaliteten på det udførte arbejde er mere end tilfredsstillende inden vi ringer til dig og siger ”din bil er klar til afhentning”

Vi har tidligere arbejdet med bl.a. følgende mærker: 

BMW

VW

Mercedes

Audi

Porsche

Land Rover

Jaguar

Bentley

Ferrari

Maserati

R&R

Lamborghini

Endvidere, så har vi erfaring med de fleste metaller og materialer. Det er bl.a. Aluminium, plast, carbon, glasfiber og andre metaller.

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for din bils karosseri eller pladeskader så er du velkommen til at ringe til os, eller udfylde kontaktformularen.

Vi udfører karosseri og pladearbejde for kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Skovshoved, Klampenborg, Lyngby, Skodsborg, Nærum, Virum, Holte, Gl. Holte, Trørød, Vedbæk, Rungsted, Hørsholm, 

Kontakt os i dag for en telefonisk konsultation 

+45 40722223

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

9

Attemosevej 160, 2840 Holte

9

Tel:+45 40722223

Vi dækker bl.a. i følgende områder

Hele Nordsjælland

Storkøbenhavn

Hellerup

Charlottenlund

Vedbæk

Rungsted

Gentofte

Lyngby Taarbæk

Søg

Vi undersøger markedet for dig så du spare tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner.

A Car Consult

Copyrights © a-carconsult.dk
Design & Hosting by Scandmark.dk

Call Now Button