+45 40722223 info@a-carconsult.dk

Hjulskift og opbevaring

Dæk- og hjulskift

Dæk er ofte en overset faktor når det kommer til sikker færdsel på vejene. Men dæk er den eneste del af bilen der fysisk rører vejen, og derfor på ingen måde må undervurderes eller deres vigtighed tilsidesættes. Man skal altid have de rigtige dæk på for at kunne køre sikkert på vejene. Vi finder den dæktype og model der bedst egner til din bils egenskaber og dimensioner. Biler med mange hestekræfter og biler over en vis prisklasse kan ikke bare nøjes med at bestille et par dæk fra dækonline eller lignende. Producenterne for biler i en højere prisklasse har en række forskrifter og anbefalinger til bilens dæk og dækservice. Derfor bør du tage en snak med A-Car Consult inden du beslutter dig for at købe dæk fra en ukendt forhandler. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige dæk til lige netop din bil. Vi sørger naturligvis for at du får det bedste tilbud og ikke skal betale mere end nødvendigt

 

Dækskift og dækservice Mercedes

Dækskift og dækservice Porsche

Dækskift og dækservice Ferrari

Dækskift og dækservice BMW

Dækskift og dækservice Audi

Dækskift og dækservice Jaguar

Dækskift og dækservice Bentley

Dækskift og dækservice VW

Dækskift og dækservice Landrover

Opbevaring af dæk og dækhotel

Skift og opbevaring af dæk bør udføres af professionelle som ved hvor vigtigt det er at altid have de rette dæk. Opbevaring af dæk skal ske i forsvarlige forhold og omgivelser hvor dækkene året rundt er beskyttet imod vind og vejr. Hvis dæk ikke bliver forsvarligt opbevaret, er der risiko for dannelse af sprækker i dækket og derved højere sandsynlighed for punktering.

Overlad håndtering, servicering,  skift og opbevaring af dine dæk til A-Car Consult. Vi sørger for at dine dæk, med eller uden fælger, bliver opbevaret på forsvarligvis året rundt.

Når du lader A-Car Consult stå for dine hjulskift og opbevaring , spare du både tid og plads.
Lad os skifte dine dæk og få dem opbevaret på vores dækhotel.

Når vi afmontere dine hjul kontrollere vi naturligvis også dine bremser og hjul for slid og skader.

Pris for hjul opbevaring kr. 700,- halvårligt inkl. moms

Vi udfører dækservice for kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Skovshoved, Klampenborg, Lyngby, Skodsborg, Nærum, Virum, Holte, Gl. Holte, Trørød, Vedbæk, Rungsted og Hørsholm

Kontakt os i dag for en telefonisk konsultation 

+45 40722223

Vi er din personlige rådgiver med en stor faglig viden indenfor autobranchen.

9

Attemosevej 160, 2840 Holte

9

Tel:+45 40722223

Vi dækker bl.a. i følgende områder

Hele Nordsjælland

Storkøbenhavn

Hellerup

Charlottenlund

Vedbæk

Rungsted

Gentofte

Lyngby Taarbæk

Søg

Vi undersøger markedet for dig så du spare tid og penge. Du kan spare mange penge på bilreparationer, ved at bruge os som sparrings partner.

A Car Consult

Copyrights © a-carconsult.dk
Design & Hosting by Scandmark.dk

Call Now Button